06 - 36 00 64 52

Ervaringen

Reacties van nabestaanden na een uitvaart met woordbegeleiding door Lonneke van Strieland | MemoriaZ
"Lonneke heeft voor ons de dienst van onze echtgenoot/vader verzorgd en deze onvergetelijk gemaakt. De meerwaarde van Lonneke is al snel duidelijk als ze het eerste huisbezoek heeft afgelegd. Zij kan zich bijzonder goed inleven in de verhalen die verteld worden en snapt als geen ander wat voor sfeer je zou willen scheppen (een lach en een traan in ons geval). Het aan elkaar breien van de dienst was voor ons een serieuze meerwaarde en werd ook door de vele genodigden als zeer prettig en mooi ervaren…………..Lonneke bedankt !!"
“Wij hebben via de begrafenisondernemer Lonneke ingeschakeld als spreker op de uitvaart van onze vader en broer. Een sympathieke en warme vrouw wiens persoonlijkheid je absoluut geruststelt. Je kan haar gerust een expert in haar vakgebied noemen, want ze heeft het geweldig gedaan. Ze neemt de tijd om de overledene te leren kennen door de verhalen van de nabestaanden en op basis daarvan maakt ze een prachtige en vooral persoonlijke voordracht die warme herinneringen oproept. Bedankt Lonneke voor je mooie werk en begeleiding!”
“Wat jij doet, dat moet iemands roeping zijn….. nou Lonneke, weet één ding : DIT is jouw roeping…”
“Ik heb, vanwege mijn vrijwilligerswerk in een hospice, al zoveel uitvaarten meegemaakt, maar zoals deze nog nooit. Wat heeft u dat prachtig gedaan! Ik krijg nu gewoon weer tranen in mijn ogen."
“Het is dat ik beter weet, maar ik zou anders denken dat u hem zelf hebt gekend”

"Altijd samen in gedachten, in gedachten voor altijd samen."

Copyright 2024 MemoriaZ